vineri, 27 august 2010

Pentru inscrieri Master Consultanta si Expertiza in Publicitate

PREZENTAREA DEPARTAMENTULUI
Departamentul de Comunicare si Relatii Publice (DCRP) a devenit în 1993 prima structura academica specializata, în cadrul Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti. Structura urmeaza modelul celor mai prestigioase departamente similare ale universitatilor din Statele Unite ale Americii si din Uniunea Europeana.

Specializarea Comunicare si Relatii Publice se finalizeaza cu titlul de licentiat dupa trei ani de studiu, cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor la programele de masterat. Cursurile departamentului se axeaza pe pregatirea profesionala specifica domeniilor de relatii publice, sociologie, psihologie si management; Pregatirea generala (cursuri IT, limbi straine, istoria mentalitatilor, antropologia comunicarii). Atat studiile de licenta, cat si cele de masterat au obtinut acreditare nationala din partea Agentiei Romane Pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

Departamentul are ca obiective pe termen lung dezvoltarea cercetarii si consolidarea activitatii in domeniu si consolidarea activitatii stiintifice, precum si dezvoltarea învatamântului postuniversitar în domeniile relatiilor publice si publicitatii. Politica academica a departamentului include, printre altele, specializarea studentilor prin stagii de practica în cadrul altor sectii din universitate. În acest sens, un foarte mare numar de burse au fost acordate celor mai buni studenti.

Inscrierile se fac intre 1 si 5 Septembrie 2010!

Mai multe informatii despre programul masteral, inscrieri si examen, gasiti la adresa: http://www.comunicare-relatiipublice.ro/content/blogcategory/27/39/

2 comentarii:

Raluca spunea...

Salutari!
Am incercat sa va scriu un mail insa nu am reusit, adresa de e-mail nefiind corecta. Cum pot lua contact cu voi? Am cateva intrebari legate de acest master.
Va multumesc!

madvertisers spunea...

Hey! Trimite-ne un mail la madvertisers208@gmail.com sau contacteaza-ne pe facebook: http://www.facebook.com/madvertisers

Trimiteți un comentariu