sâmbătă, 10 iulie 2010

Primul proiect - AdVintage





Madvertisers a izvorât din pasiunea pentru publicitate și din dorința de a ne perfecționa. Întâi a fost în stadiul de concept: o întâlnire săptămânală a studenților de la masterul de Consultanță și Expertiză în Publicitate, un seminar complex despre advertising. Ideea a evoluat spre posibilitatea de a reuni saptamanal studenți pasionați de publicitate și de a le oferi lunar șansa de a participa la o conferință alături de oameni din diferite agenții de publicitate.

Primul proiect Madvertisers - „AdVintage” - in parteneriat cu BucurestiiVechisiNoi.ro, are ca obiectiv general informarea tinerilor despre publicitatea “vintage” în spațiul Românesc, din perioada 1900-1947. În crearea unui fragment de idee, am plecat de la dorința noastră de a percepe publicitatea prin simțuri și de a o transpune într-o perioadă istorică specifică, pentru a da mai departe nu doar un eveniment, ci mai ales o experiență.

Vă așteptăm așadar vineri, 25 iunie, în Casa Universitarilor începând cu ora 17 pentru un prim stop cu iz cultural pentru a nu ne simți vinovați că vom petrece după aceea într-un loc frumos; doar e vineri nu?

Mai multe detalii despre locatie:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu